#34 Zeven parkenroute

Vandaag stond er 24 kilometer op het programma en ik heb lang gedubd over de route die ik zou gaan lopen.

Ik wilde eigenlijk naar Loosdrecht of naar Noord, maar omwille van de tijd (we moesten naar Ajax) heb ik toch maar een route gekozen, die ik zonder auto of pont kon bereiken: een rondje Amsterdam door zeven parken.

schermafbeelding-2017-01-29-om-12-58-00Geen onbekende route, maar het blijft leuk om door de stad te rennen. In totaal heb ik 22,5 kilometer afgelegd. Helaas kreeg ik vanaf kilometer 6 last van mijn linkerknie. Een stemmetje in mijn hoofd zei dat ik moest stoppen, maar ja, ik was niet voor niets weer op tijd opgestaan vanmorgen. Een klein beetje spijt heb ik daar nu wel van. Trappen lopen in het stadion deed best wel pijn. Hopelijk voel ik het morgen niet meer. Lichtpuntje: van mijn rechter scheenbeen, die ik de afgelopen weken zo nu en dan voelde, heb ik helemaal geen last meer! En nog meer positief nieuws vandaag: we hebben we 3-0 van ADO gewonnen, met kleine Kluivert in de basis.

22 km | totaal 336 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s