#24 Sloterdijk en terug

Lekker gelopen vandaag! Ik moest 16 kilometer en had vooraf bekeken hoe ver ik moest gaan om die afstand te halen. Het werd Sloterdijk aantikken en terug.

Dus achter het station langs, via de Haarlemmerdijk en door het Westerpark tot aan Sloterdijk. Terug via het Westerpark, de Jordaan en voor het station langs. Het was lekker druk in de stad, dus er was genoeg afleiding. Op een gegeven moment raakte ik in een soort flow; dat had ik nog nooit in deze mate meegemaakt. Mijn benen voelden ook vele malen beter dan afgelopen week. Kortom, het ging lekkerrrrr!

Schermafbeelding 2016-05-30 om 15.28.58

16 km | totaal 208 km | 60,1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s