#49 28 kilometer!!

Nog nooit liep ik zo ver (28 km) en lang (bijna drie uur) achtereen! Ik was bekaf, maar nu ik even heb uitgerust, voel ik me euforisch.

Luc heeft me vanmorgen naar Ouderkerk aan de Amstel gebracht en me afgezet bij de Ronde Hoep. Hij is op een terras gaan zitten en ik ben gaan lopen. De omgeving was prachtig! Eerst liep ik langs de Amstel, daarna langs de Waver. Aan de overkant van het water begint de provincie Utrecht. De route was een waar wielerwalhalla, heb nog nooit zoveel groepjes fietsers gezien. Ik ben maar een stuk of vier hardlopers tegengekomen, hoewel het een prima looproute is.

De eerste 16 kilometer gingen heel goed. Ik liep dan ook naar Luc toe, die een nieuw flesje water voor me had. Vlak daarna had ik het even zwaar, ik moest natuurlijk nog wel 12 kilometer rennen. De route was nog steeds briljant, zo langs de Amstel richting Amsterdam. Eenmaal in de stad was het trouwens ook prima te doen. Bij de Coffee Company vlakbij Amstel heb ik nog een flesje water gekocht, want ik moest nog een laatste (derde) gelletje nemen voor de nodige energie.

In de Czaar Peterstraat bereikte ik de 28 kilometer, net op het moment dat tram 10 aan kwam. Die kon ik dus mooi het laatste stukje naar huis nemen. Ik was doodop, maar na een minuutje of twintig uitblazen, ging het eigenlijk wel weer. Ik heb eerst ijs op mijn scheenbenen gehad, toen gemasseerd en ben nog in bad geweest. En nu voel ik me dus briljant, euforisch!

28 km | totaal 487 km | 59,6 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s