#48 Snel rondje Oost

Gisteravond ‘gespijbeld’, in de wetenschap dat ik vrijdag ook kon lopen. Omdat ik vooral train op uithoudingsvermogen – en dus altijd boven de 6 minuten per kilometer loop, heb ik vandaag een snel en kort rondje gedaan.

Het was wel weer eens lekker om wat sneller te lopen. Mijn doel is om de marathon uit te lopen en ik wil vooral mijn benen rustig aan het lange lopen laten wennen. Eigenlijk staat mijn training volledig in dat teken. Mocht ik nog eens een marathon gaan lopen, of ergens volgend voorjaar een halve, dan wil ik wel op snelheid gaan trainen.

Zondag ga ik een superleuk rondje lopen. Na een tip op Twitter heb ik van de week vast de route uitgestippeld. Nu al zin in! Hierover zondag meer.

8 km | totaal 459 km | 59,6 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s