#56 ’s Ochtends door Oost

Vanmorgen weer een rondje Oost gedaan. Ik ging om 6.20 naar buiten en het was nog maar net licht. In tegenstelling tot een week geleden, toen de zon echt al opkwam op dit tijdstip. Gaat hard nu.

Dat het in deze zomer zo vroeg licht is, is een van de redenen dat ik voor een najaarsmarathon heb gekozen. Ik zou niet zo snel ’s ochtends vroeg (of ’s avonds) gaan trainen als het nog (al) donker is. Het lopen ging prima; het was op het eiland ook weer echt prachtig! Hoewel ik als de wekker gaat echt geen zin heb om op te staan, vind ik het lopen superfijn. En ook het gevoel achteraf is heerlijk. Ik voorzie een zwart gat na 25 september. Nog even bedenken hoe ik dat ga oplossen.

8 km | totaal 580 km | 59,3 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s