#57 Laatste training in het bos

Vandaag was alweer de laatste training in het bos. Er wordt nog wel even doorgetraind (door degenen die Amsterdam of New York lopen), maar de eerstvolgende training is pas op 24 september en dan zit ik al in Berlijn.

Omdat ik morgen de Afsluitdijk Open ga doen (33 km), heb ik vandaag rustig aan gedaan. We kregen wat tips hoe mentaal om te gaan met de marathon. Twee belangrijke tips die ik heb onthouden: probeer positief te blijven (bedenk vooraf wat er zou kunnen gebeuren zodat je negatief wordt en heb daar vast een antwoord op) én laat toeschouwers geen open vragen stellen. Dus niet: ‘Hoe gaat het? ‘(want dan ga je nadenken, hoe gaat het eigenlijk, hmmmm, ik voel mijn benen en ik moet nog 30 kilometer). Maar: ‘Ziet er goed uit! of ‘Gaat lekker!’ Opdracht aan Luc en pap en mam dus.

FullSizeRenderDe weersvoorspelling voor morgenochtend is vrij belabberd, zie ik net. Regen, onweer… Ik start om 6.00 uur, dus vanavond op tijd naar bed. We moeten rond 04.35 uur weg, lekker vroeg. Ik vind het spannend!

6 km | 586 km | 59,3 kg

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s