#55 Ibiza

Tijdens een weekendje Ibiza met vriendinnen toch een rondje gelopen van 8 kilometer. #schouderklopje 😉

lopenopibiza1Ik werd zaterdagochtend rond acht uur wakker, ben opgestaan en op pad gegaan. Eerst een banaan en een flesje water gekocht bij de Spar om de hoek. Vooraf had ik een beetje gekeken hoe ik kon lopen. Langs de weg ben ik vanaf Playa d’en Bossa noordwaarts naar Ibiza-Stad gelopen. Eenmaal daar zag ik rechts het strand, dat bleek een prachtige baai te zijn (Ses Figueretes). Over een soort boulevard kon ik nog een stukje naar het noorden lopen. Aan het einde keerde ik en liep terug. Toen bleek dat ik het hele stuk terug langs (en soms op) het strand kon lopen!

lopenopibizaDe sfeer was supergoed, Ibiza ontwaakte en ik kwam best veel hardlopers tegen. Het was wel een beetje warm, maar het grootste deel liep ik in de schaduw. Het gaf een behoorlijk goed gevoel dat ik zelfs dit weekend ben gaan hardlopen. Het was ook heel leuk!

8 km | totaal 552 km | 59,3 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s