#3 Van Praxis naar huis

Nu we zijn uitgeloot voor dat topappartement in Rotterdam hebben we weer oog voor ons eigen huis. De bank kan wel wat worden opgekalefaterd, dus hebben we bij Praxis in Westpoort een tapijtreiniger gehuurd. Kon ik terug naar huis lekker lopen.

fullsizerenderEen hele fijn route via het Westerpark, de Haarlemmerdijk, achter het station langs het IJ en zo naar huis. Het weer was top! Als het zo blijft, is trainen voor een voorjaarsmarathon een eitje. Hoewel ik straks natuurlijk wel door de week ’s avonds zal moeten gaan lopen (als die training in januari is afgelopen). Daar zit ik nog niet echt op te wachten.

10 km | totaal 26 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s