#2 Training op het eiland

Vanavond was de eerste training van Running Holland op het eiland. Het was superlekker hardloopweer.

We hebben onder meer met snelheid geoefend, een zogeheten fartlek-training. Snel lopen is niet mijn specialiteit, maar weet dat het goed is om te doen, dus heel fijn dat ik daar nu toe gedwongen word. Aan het einde hebben we nog krachttraining gedaan (opdrukken, squats, planken, etc.). Ook dat doe ik niet snel uit mezelf, hoewel ik daar kennelijk niet de enige in ben (‘alle hardlopers zijn lui’, aldus de trainer). Prima om dat op woensdagavond wel te doen; kan nooit kwaad.

Op deze manier weet ik zeker dat ik de komende weken in elk geval op woensdagavond hardloop. Op zondag doe ik dan een duurloop en dan moet er dus nog één training bij…

6 km | totaal 16 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s