#6 Prinsengracht

Ondanks dat ik gisteren met de duintraining in totaal zo’n 8 kilometer had gelopen, vond ik dat ik vandaag een duurloopje moest doen. Ik stelde het de hele dag uit, maar ben om 17.00 uur toch nog gegaan.

img_2931’s Middags hebben we AZ-Ajax gekeken (2-2 helaas) én tegelijkertijd volgde ik op mijn laptop de ABC-uitzending over de New York Marathon. Omdat Berlijn alweer zes weken geleden is, is het gevoel een beetje weggezakt. Tijdens de marathon van Amsterdam was ik nog wel jaloers op degenen die hem mochten lopen, nu was dat anders. Totdat ik de beelden zag en het toch begon te kriebelen. Misschien zet ik New York wel op mijn bucketlist. Wat een prachtstad om door te lopen zeg!

Aan het eind van de middag toch nog even gaan hardlopen. Een rondje over de Prinsengracht. Het was heerlijk fris weer en na afloop was ik heel blij dat ik toch was gegaan (as usual…).

11 km | totaal 49 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s