#24 Eerste rondje in 2017

Na een briljant Oud & Nieuwfeestje met Luc in Hotel Arena kwam het er gisteren niet van om hard te lopen. Een heerlijk ‘pyjama’-dagje met Claudia de Breij, Westworld en Thuisbezorgd.nl. Vandaag nog vrij, dus 14 km gelopen.

De zon scheen, dus ik ben met de auto naar Durgerdam gegaan en heb daar via Ransdorp, Holysloot en het IJmeer lekker gelopen. Deze week heb ik  nog op woensdag training van Running Holland en ik ben er nog niet uit of ik er nog een trainingsperiode aan vastknoop. Op zich is woensdag niet ideaal, omdat ik eigenlijk dinsdag, donderdag en in het weekend wil lopen. Maar de woensdagtrainingen zijn wel lekkern en ik vraag me af of het lukt om in mijn eentje zowel op dinsdag als op donderdag te gaan…

14 km | totaal 210 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s