#23 20 km langs de Amstel

De langere duurloopjes zijn aangebroken, leuk! Met de bus naar Amstel en vanaf daar zuidwaarts richting de Amstel, naar Ouderkerk en terug naar huis. Dit was de laatste training van 2016. Nog 101 dagen tot Parijs…

fullsizerender-2Het was heel koud (-1 graden), maar al snel merkte ik daar niets meer van. Ook was het mistig, dus qua uitzicht was er niet zoveel te zien. Wel heerlijk gelopen, zo op een donderdagmiddag. Heel rustig was het langs de Amstel. Tot zo’n veertien kilometer ging het prima, daarna kreeg ik last van beide knieën en zware benen. Toch blijven lopen en eenmaal thuis lekker in bad (+ magnesiumzout) gegaan (met seasons final van The Cliff, thee en een appelbeignet). Vakantie!

20 km | totaal 196 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s