#28 Duurloop in weer en wind

Zaterdagochtend om half acht de wekker zetten en moeten opstaan als het nog donker is… Ik wen er maar niet aan. Eenmaal onderweg en zeker achteraf is het echter alleen maar fijn!

fullsizerenderWe trainden dit keer niet in het Amsterdamse Bos, maar sloten ons aan bij AC Waterland, de atletiekclub in Landsmeer die de komende tijd duurlopen organiseert in aanloop naar de marathon van Rotterdam. Wij (van Running Holland) waren met zijn dertienen. Ik sloot me aan bij de 6.15-hazen. Met vijf man hebben we vier ‘lusjes’ door ’t Twiske gelopen (waar ik toevallig zondag ook al was).

img_5905Het was koud en op een gegeven moment ging het hagelen, sneeuwen, regenen en onweren. Maar we hebben ook in de zon gelopen. Kortom, heerlijk loopje op zaterdagochtend.

Morgen doen Luc en ik mee met de Vondelparkloop (10K; 3 rondjes park). Ik heb de trainer gevraagd of dat wel kan, een dag na 20 kilometer. Als ik het morgen rustig aan doen, is het prima te combineren, zei ze. Heeft Luc even geluk! Nu gaan we gezellig samen lopen en hoeft hij niet bang te zijn dat hij nog een ronde moet terwijl ik al klaar ben.

20 km | totaal 267 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s