#44 Training op het eiland

Vanavond weer op het eiland getraind. Vooraf had ik – what’s new – geen zin, maar uiteindelijk was het superlekker natuurlijk!

Doordat ik nu op woensdag en zaterdag in een groep train, ziet mijn marathonvoorbereiding er dit keer heel anders uit. Soms raak ik daar wat onzeker van, omdat ik bang ben dat ik te weinig kilometers maak. Vorig jaar liep ik twee keer door de week hard (soms ’s ochtends vroeg) en in het weekend een duurloop (plus soms nog eens op zaterdag).  Dat voelt als een betere voorbereiding, maar is volgens mij niet zo. Vooral de woensdagtraining op snelheid zorgt ervoor dat ik beter loop dan vorig jaar. Sterker nog, ik heb het idee dat ik er wel klaar voor ben eigenlijk!

6 km | totaal 478 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s