Nieuw project: Amsterdamse Bruggenloop

Na mijn carrièreswitch van journalist tot data-analist is het rustig op deze website. Toch houd ik hem in de lucht, want deze site omvat mijn hele journalistieke archief en daar wil ik geen afstand van doen. Ik ben nu een nieuw project begonnen: het organiseren van de Amsterdamse Bruggenloop ter ere van de 750ste verjaardag van de stad in 2025.

In aanloop daar naartoe verkennen we de stad al hardlopend om uiteindelijk tot een mooie route langs en over de bruggen van Amsterdam te komen. Op de website amsterdamsebruggenloop.nl vind je alles over de achtergrond van dit evenement in wording en blogjes over de bruggen die het vermelden waard zijn.

Voor meer informatie en tips: info@amsterdamsebruggenloop.nl.

Volg ons op Twitter en Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s