Training #6 Topweer!

Beter hardloopweer dan dit kan haast niet. Fris, maar superzonnig. Vorig weekend niet hardgelopen (was een paar dagen weg zonder hardloopschoenen), dus het was weer hoog tijd. Zeker omdat volgende week zondag de Zandvoort Circuit Run op het programma staat. Vanwege het heerlijke weer was het zeker geen straf om te lopen. Ik ben langs het IJ gegaan, klein stukje Westerpark en terug via een hele drukke, maar gezellige Haarlemmerstraat, langs het station en over het Marineterrein. 12 km in totaal.
Schermafbeelding 2016-03-13 om 14.29.46Aan het einde langs de AH voor tosti-ingrediënten… De draadloze oordopjes van Avanca, die ik laatst in een opwelling heb gekocht, hebben hun vuurdoop gehad. Ze zitten superlekker en ik kan er ook mijn telefoon mee opnemen. Heel handig. Nu nog iets waar ik mijn telefoon in kan doen, toch wel fijn om die bij me te hebben. Al was het maar om fotootjes te kunnen maken of muziek te luisteren. Ik liep eigenlijk altijd zonder muziek, maar als ik straks hele lange duurlopen moet gaan doen, is het toch wel lekker om af en toe muziek op te hebben. Moet nog wel een goede playlist samenstellen, waarop Such Great Heights van The Postal Service niet mag ontbreken. Dat is toch wel het ultieme hardloopnummer.

Ik heb besloten om direct na de vakantie naar Jamaica (eerste twee weken april) echt te gaan starten met trainen. Vandaar dat het nu nog niet zo erg is dat ik maar eens per week loop en vorig weekend zelfs helemaal niet. Vanaf 18 april wordt het dus serieus. Twee keer door de week (dinsdag en donderdag) en op zondag een duurloop. Op zaterdag ga ik een cursus doen via Running Holland als opmaat naar een najaarsmarathon, pardon dé najaarsmarathon 😉 Ik ben benieuwd!

12 km | totaal 46 km | 59,0 kg | gem HS 164

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s