Training #5a Fietsen naar de Arena

Het was prachtig hardloopweer vandaag! Maar het was twee dagen (heel) laat geworden, dus ik (vooral mijn lichaam) was echt te moe om te gaan. Tijdtechnisch werd het ook wat krap, aangezien we om 16.45 uur in de Arena moesten zijn vanwege de wedstrijd tegen AZ.

Om toch de nodige beweging te krijgen, zijn we gaan fietsen. Heen, met een kleine omweg via de Amstel (prachtige route trouwens!), hebben we er een uurtje over gedaan. En terug drie kwartier. Bij elkaar zo’n 25 kilometer. Ik zie het maar als een crosstraining (het schijnt goed te zijn om soms niet te hardlopen maar iets anders te doen…).

Maar vanaf half april – als we terug zijn van twee weken Jamaica – ga ik het in het weekend niet zo laat meer maken en matigen met alcohol. Vanaf dat moment ga ik met het Asics-schema – een tip n.a.v. mijn blog van vorige week – drie keer per week aan de slag, plus op zaterdag een training via Running Holland (ter voorbereiding op een najaarsmarathon). De komende maand loop ik in elk geval op zondag en als ik om de week op vrijdag vrij ben, ga ik ook. Half april is het ’s avonds langer licht, dus dan ga ik dinsdag- en donderdagavond ook. Ik ben benieuwd hoe dat gaat. Zal behoorlijk wat discipline vergen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s