#9 Rondje joggen

Officiële training nummer twee: 8 km joggen (7:30 minuten per km). Qua snelheid wederom niet gelukt, maar wel lekker gelopen.

Mijn favoriete rondje dichtbij huis heb ik vandaag iets uitgebreid. Via het Kadijksplein en de Plantage Middenlaan terug via de Czaar Peterstraat. Het was heerlijk loopweer. Omdat zowel Garmin als mijn telefoon leeg was, moest ik even wachten eer ik kon vertrekken (zonder registratie heb ik niet getraind natuurlijk!). Ik merk wel dat ik iets eerder thuis moet zijn, wil ik dit volhouden. Pas kunnen vertrekken om kwart over acht en daarna nog moeten eten, maakt het wel erg laat. Zaterdag ga ik voor het eerst een hardlooptraining volgen met een echte trainer. En dan zondag een duurloopje, 8 km nog maar, dus peanuts.

8 km | 71 km | 60,8 kg 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s