#13 IJburg

Opnieuw lekker gelopen; 28 kilometer deze week. Eigenlijk zou ik morgen pas 12 kilometer hoeven, maar omdat ik dinsdag niet kan, verschuif ik die training naar maandag en dus kon ik beter vandaag in plaats van morgen. En een van de tips van Nydia van Voorthuizen en Hans Nijenhuis (in Run Baby Run, over hun voorbereiding op Berlijn 2015) luidt immers: maak harde afspraken met jezelf én wees flexibel.

Dit keer ben ik naar IJburg gelopen. Tot het einde van het Diemenpark en weer terug. Eindpunt was Kriterion, waar ik drinken heb gekocht en op de tram naar huis ben gestapt. De komende week is opnieuw 8-8-12 en de week erop pas weer verder 8-8-16. Vooralsnog gaat het goed, volhouden maar.

12 km | totaal 105 km | 60,8 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s