#14 Net weer een ander rondje Oost

Omdat het meivakantie is, is het wat rustiger op werk en was ik redelijk op tijd thuis. Om zeven uur ging ik al van huis om te lopen. Opnieuw een rondje Oost, maar weer net even anders dan vorige week.

Het lopen ging lekker. In het begin had ik een klein beetje last van mijn scheenbeen en later vooral stijve kuiten (nog van zaterdag, denk ik). Het was vooral ’s ochtends heel mooi weer geweest, en toen ik over de kade naar het station fietste, had ik veel zin om te gaan lopen. ’s Avonds viel het met die zin wel mee (of tegen), maar achteraf voelde ik me natuurlijk weer heel goed 😉

8 km | totaal 113 km | 60,8 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s