#15 Op ontdekkingstocht

Het allerleukste van het hardlopen, vind ik het ontdekken van nieuwe plekken in de stad (en omgeving). Vandaag stond er 8 kilometer op het programma, dus dan kan ik niet zo ver van huis. Maar heb iets nieuws ontdekt: het Flevopark!

Ik ben er vaak genoeg langs gelopen (op de route naar/van IJburg/Diemenpark/Nesciobrug), maar eigenlijk was ik nog nooit in het Flevopark geweest. Nu wel dus en het is echt een prachtig park. Groot genoeg om er nog een aantal keer doorheen te lopen via andere paden.

Nu ik al een paar weken achtereen door de week 8 kilometer loop, gaat het me steeds makkelijker af. Ongemerkt loop ik ook steeds harder, wat eigenlijk niet de bedoeling is. Ik was vandaag 3 minuten sneller dan maandag (zelfde afstand). Zal het reizen naar mijn werk zoveel invloed hebben (vandaag werkte ik thuis)?

Blessuretechnisch ging het lekker vandaag; ik had een beetje last van zware onderbenen, maar naarmate ik langer liep , ging dat weg. En 8 kilometer is tegenwoordig dus zo voorbij, gek hoe snel dat gaat. Nu lekker twee dagen niet lopen. Zaterdag pas weer, een training in het Amsterdamse Bos, en zondag wat langer, hoewel nog steeds niet ver, 12 kilometer.

8 km | totaal 121 km | 60,8 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s