#16 Training nummer 2 in het bos

Vandaag de tweede training in het Amsterdamse Bos via Running Holland. Trainer Dave wees ons erop dat we vrienden moeten worden, want ‘een marathon in je eentje voorbereiden is heel zwaar’.

Het was supermooi weer, te warm eigenlijk om te trainen (zeker midden op de dag). Maar toch ging het lekker. We hebben weer wat oefeningen gedaan, 4 x 10 minuten gelopen en na afloop konden we nog vragen stellen. Inmiddels weet ik dat er drie andere vrouwen zijn die Berlijn gaan lopen. Ik ken ze nog niet goed, maar toch is het fijn te weten dat ik niet de enige ben, straks in Berlijn. Tijdens de training is er tijd genoeg om tips en trainingswetenswaardigheden uit te wisselen. Ik ben blij dat ik deze cursus ben gaan doen. Kan me gerust in mijn eentje voorbereiden op de marathon, maar het helpt soms wat aan anderen te vragen. En bovendien zou Luc anders he-le-maal knettergek worden. Ik vrees dat ik nu al bijna over niets anders kan praten.

IMG_2790.JPGOmdat het nu eindelijk zulk mooi weer is, zijn we aan het eind van de middag heerlijk in de Bogortuin gaan zitten (zie foto). We hebben dan zelf wel geen balkon, dit voldoet behoorlijk!

Gisteren op het strand van Zandvoort (ook al zo relaxed; ja, rust is belangrijk) Run Baby Run van Hans Nijenhuis en Nydia van Voorthuizen uitgelezen. Leuk en inspirerend boek, met een hoop tips, die ik nog moet noteren. Over playlists, vaseline en dat soort zaken.

Morgen skip ik de duurloop, moet toch echt even wennen aan drie keer per week hardlopen. Dinsdag doe ik dan de 12 kilometer die eigenlijk zondag op het programma staat. Kan ik me volop voorbereiden op het kampioenschap van Ajax 😉

10 km | totaal 131 km | 60,1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s