#21 Zaterdagochtend door Oost

Vanwege het feestje dat we vanavond geven, ben ik niet naar de duintraining van Running Holland gegaan. Dat zou te veel tijd kosten; we moesten nog best wat voorbereiden. Maar heb wel bijna 8 kilometer gelopen.

Dat ging prima. Ik heb het al eerder opgemerkt, maar als ik niet op en neer naar Den Haag hoef te reizen, loop ik zó veel lekkerder… Zou bijna op zoek gaan naar een andere baan, wat een energie zou dat schelen zeg.

IMG_2915In Volkskrant Magazine stonden vanmorgen trouwens tips voor Berlijn. Die bewaar ik, hoewel ik niet zeker weet waartoe ik na de marathon nog in staat ben 😉

8 km | totaal 178 km | 60,1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s