#22 Au, au, au…

Bijna 8 kilometer lang met verzuurde kuiten gelopen! Geen flauw idee hoe dat komt, maar prettig is het niet.

Ik moet maar eens googelen wat dit betekent, want dit deed echt behoorlijk pijn. Eenmaal thuis deed ook mijn rug zeer, alsof ik griep kreeg (wat dus niet zo is). Heel vreemd.

afsluitdijkHet leuke feit van deze dag is dat ik me heb ingeschreven voor de Afsluitdijk Open op 4 september. Precies die dag staat er 32 kilometer in mijn trainingsschema. En de Afsluitdijk is 32,8! Na advies gevraagd te hebben in het besloten marathongroepje op Facebook heb ik me ingeschreven. Starttijd is waarschijnlijk al om… 4.00 uur. In de ochtend ja! Maar met een beetje mazzel hebben we wind mee (we lopen van Den Oever naar Zurich) en zien we de zon opkomen (staat gepland om 7.00 uur, dus dan ben ik nog niet bij de finish).

7 km | totaal 185 km | 60,1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s