#20 Klein rondje eiland

Vandaag stond er maar 5 kilometer op het programma. Net toen ik naar buiten wilde gaan, begon het keihard te onweren en te regenen.

Ben toch maar weer naar binnen gegaan totdat het opklaarde. Dat gebeurde gelukkig snel, want ik had behoorlijk honger en wilde niet al te lang wachten met eten. Een hele dag op alleen wat yoghurt en een croissantje geeft toch niet de energie die je nodig hebt om lekker te hardlopen. Ondanks dat het maar 5 kilometer was, ging het niet zo lekker. Ik had hele zware benen; misschien nog van maandag? Maar goed, toch weer lekker dat ik geweest ben. En dat op een doordeweekse dag…

30dagenGarmin laat vandaag een leuk staatje zien. Ik ben nu – kennelijk – 30 dagen bezig met trainen. Dat klopt wel want de eerste keer was 19 april, direct na de vakantie (wat overigens al veeeeeeeeel langer geleden lijkt dan 30 dagen). Normaal gesproken stonden er niet zoveel oranje streepjes in het appje. Ik heb toch mooi 13 keer getraind de afgelopen maand. Dusssss!

5 km | totaal 170 km | 60,1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s