#23 En weer door Oost

Hetzelfde rondje als van de week, omdat een vriendinnetje in het OLVG ligt en ik daar dan heel eventjes op bezoek kan. Ik loop er tenslotte langs als ik dit rondje doe.

Het ging echt beter dan van de week, maar helemaal top was het nog niet. Het was wel lekker weer en daarom zaten veel mensen buiten. Toch geinig om soms aangemoedigd te worden (‘You go girl!”).

Schermafbeelding 2016-05-26 om 21.10.08Nadat ik de tijd van dinsdag en vanavond in het Asics-schema had ingevoerd, kreeg ik een mail dat ik mijn schema moet aanpassen, omdat ik langzamer loop dan verwacht. Tssssssk. Trainde ik voor 4.18, dat is nu ineens 4.29 geworden… Nu ja, nog steeds binnen de 4.30 die ik mezelf ten doel heb gesteld (hoewel ik nog ietsje sneller hoop te lopen). Echt motiverend is zo’n mailtje natuurlijk niet.

7 km | totaal 192 km | 60,1 kg

2 gedachtes over “#23 En weer door Oost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s