#26 Vroeg!

Omdat het de afgelopen weken door de week zo slecht gaat met lopen, heb ik vandaag (vrijdagochtend) geëxperimenteerd met een hele vroege run.

Om zes uur ging de wekker en iets voor half zeven vertrok ik. Het was heerlijk rustig op straat en het ging ook best goed. Rond kwart over zeven was ik weer thuis, behoorlijk bezweet. Eerst ontbeten en daarna douchen. Omdat het een beetje regende met de tram naar Centraal (fietsen was wellicht een te zware inspanning geweest, ik moest echt nog op temperatuur komen).

Het viel behoorlijk mee, zo vroeg in de ochtend lopen. De wekker vervloekte ik wel, maar toen ik eenmaal bezig was, ging het prima. De hele ochtend voelde ik me ook superfit en energiek. In de loop van de middag had ik wel een dipje, maar ik weet niet zeker of dat aan het lopen lag. Geslaagd experiment dus. Vanwege werkafspraken is het komende week lastig om mijn loopjes in te plannen (daar kan ik nu al gestressed van raken), maar misschien moet ik niet al te ingewikkeld doen en gewoon één keer lopen i.p.v. twee keer. Dat kan best een keer.

8 km | totaal 222 km | 60.1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s