#27 Zo’n dag…

Telefoon op de grond laten vallen (scherm stuk), Schellingwoudebrug open, verdwaald in het Vliegenbos (ondanks Google Maps) en tien minuten wachten op de pont (Oostveer) naar huis. Tóch superlekker 16K gelopen. Zo luidde ongeveer mijn Facebookpost vandaag.

IJburgIk heb echt heerlijk gelopen vandaag. Einde Diemerpark (IJburg) aangetikt, langs het IJmeer terug, via de Schellingwoudebrug en de Nieuwendammerdijk. Het was heel warm, dus de halve liter sportdrank die ik mee had en waar ik heel zuinig mee deed (na elke kilometer een slokje) was na zo’n 10 km kilometer wel op. Gelukkig was daar benzinepomp Kriterion waar ik Aquarius kon kopen (tip: altijd een pinpas mee!).

IMG_3434Energie had ik genoeg, na een ochtendsmoothie van avocado, bevroren banaan, yoghurt en honing 😉

16 km | totaal 238 km | 60,1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s