#30 Nog 101 dagen te gaan!

Morgen, vrijdag 17 juni, is het nog precies 100 dagen voor de Berlijn Marathon! Ik weet even niet of ik dat nu veel of weinig vind. Feit is dat de maximale afstand die ik tot nog toe heb gelopen nog maar 18 kilometer is.

Zojuist heb ik een heerlijk ochtendrondje van 8 kilometer gedaan. Het zonnetje scheen en het was lekker rustig op straat en in het Oosterpark. De stad ontwaakte en dat is toch eigenlijk wel het mooiste moment van de dag. Vandaag werk ik thuis, dus niet heen en weer naar Den Haag. Fijn!

8 km | totaal 268 km | 60,1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s