#31 Zijn dit dé marathonschoenen?

Heerlijk getraind met het ‘clubje’ in het Amsterdamse Bos. Oefeningen gedaan, interval en een half uurtje in zone 2 gelopen.

IMG_3728We hebben ons vooraf en na afloop van de training gewogen om te kijken hoeveel vocht je verliest. Het verschil was maar 0,2 kg en ik had 0,7 liter gedronken (in 2 uur tijd). Ik verlies bij zo’n 18 graden dus een halve liter vocht per uur. Dat is niet superveel.

Na afloop heb ik bij Runners World nieuwe schoenen gekocht (van een bon die ik van de meisjes voor mijn verjaardag had gekregen: thx!). Vooral mijn linkervoet trekt te veel naar binnen (overpronatie), dus heb schoenen nodig waarmee dat gecorrigeerd wordt. Op hele mooie Nikes mocht ik proeflopen en je zag goed waarom ik schoenen met wat steun nodig heb. Jammer, want ze waren supercool. De verkoper zei – zoals alle verkopers – dat het niet om het uiterlijk gaat. Jaja, dat zal wel, maar ik vind het tóch belangrijk hoe ze eruit zien. Gelukkig zijn de schoenen die het lekkerst zaten, ook heel mooi , dus ben blij! Deze Nikes (Lunaglide 7) zijn een stuk lichter dan mijn Asics en ben heel benieuwd hoe ze lopen. Vraag is: zijn dit dé schoenen die ik in Berlijn ga dragen?

Heb ook gelletjes gekocht, die ik volgende week zondag, als er voor het eerst 20 kilometer op het programma staat, maar eens ga uitproberen. En een nieuwe pot Peptiplus, isotone sportdrank die ik nu een tijdje gebruik (bij de langere loopjes) en wat prima bevalt. Gistermiddag trouwens in de sportkledinghemel geweest (een grote H&M in Den Haag). Wat een fijne sportcollectie heeft de Hennis toch. Leuke shirtjes, hemdjes en broekjes, van behoorlijke kwaliteit en kost bijna niets. Het doel is dé outfit vinden waarin ik in Berlijn ga lopen. En dat is een kwestie van trial and error.

11 km | totaal 279 km | 60,1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s