#36 #37 #38 Rennen op vakantie

Niet zo vaak (en ver) als voorgenomen, maar wel meer dan één keer heb ik tijdens de vakantie mijn hardloopschoenen aangetrokken. 

FullSizeRenderDe eerste keer was op het Franse strand aan de Middellandse Zee en dat was zwaar! Hoewel we ’s ochtends vroeg gingen lopen, was het al heel warm. En er is weinig eb/vloed daar, dus heel mul zand. Na 3 kilometer hielden we het dan ook al voor gezien. Meteen een duik in de (ijskoude!) zee, dat was dan wel weer lekker.

Een paar dagen later hebben we ons maar beperkt tot het dorpje, dat liep toch iets gemakkelijker. En leuk om iets van de omgeving te zien.

De tofste training was die in de Camargue, eveneens in het zuiden van Frankrijk. Een prachtig – en vlak! – natuurgebied waar we heerlijk 10 kilometer hebben hardgelopen.

Hoewel ik behoorlijk wat minder vaak en ver heb gelopen dan het trainingsschema voorschrijft, was het ook wel lekker om het even iets rustiger aan te doen en vakantie te vieren. Toch heb ik wel weer zin om een strak schema te volgen. Ik voel me er supergoed bij, zie het aan mijn lichaam (ben in de vakantie zelfs niet aangekomen!) en kijk heel erg uit naar Berlijn. Nine weeks to go!

18 km | totaal 359 km | 59,6 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s