#39 PokéRun over het eiland

Van een afstandje (via de – sociale – media) kreeg ik de Pokémon Go-rage mee, die in Nederland gaande was terwijl ik op vakantie was in Frankrijk. Via een gammele WiFi-verbinding had ik de app al wel gedownload, maar op de camping waren geen Pokémon te vinden…

De eerste training in Amsterdam hebben we dan ook een PokéRun gedaan! Telefoon mee en lopen maar. Pokémon vangen en via Pokéstops Pokéballs en andere items verzamelen. Onderweg kwamen we best veel andere gamers tegen, die overigens allemaal behoorlijk wat jonger zijn dan wij… Toch supergrappig! En een goede intervaltraining. We liepen midden op de dag en in Nederland is het inmiddels ook tropisch weer, dus ons beperkt tot een schamele 5 kilometer. Ik houd het er maar op dat ik nog steeds vakantie heb. Vanaf volgende week weer hard trainen volgens het schema.

5 km | totaal 364 km | 59,6 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s