#35 Lekker lopen in Noord

De laatste training voor de vakantie! Morgen gaan we weg, dus vandaag kon ik nog mooi een duurloopje doen.

Met de pont ben ik naar de overkant gegaan, omdat ik in Noord wilde lopen. Via Ransdorp en Holysloot (bijna) en langs het IJmeer over de dijk naar Durgerdam. Omdat mijn benen een beetje pijn deden, heb ik bij de Piet Heintunnel de tram gepakt. Ik had nog wel een paar kilometer door kunnen lopen naar huis, maar 18 kilometer was eigenlijk wel genoeg. Daarmee heb ik deze week precies 50 kilometer gelopen (behoorlijk overdreven, eerlijk gezegd)!

IMG_3870 (1)Vlak voordat ik op de dijk bij het IJmeer was, kwam ik dit verkeersbord tegen. Ehm?????

18 km | totaal 341 km | 60,1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s