#40 Zondagloopje Diemerpark

Hoewel ik volgens het schema vandaag 24 kilometer zou moeten lopen, heb ik het bij 14 gelaten. Ik heb per slot van rekening nog vakantie.

Het ging wel heel lekker, ondanks dat het behoorlijk warm was. Vooral toen de zon door de wolken heen kwam. Ik vertrok dan ook pas om half twaalf, niet per se het meest handige tijdstip in de zomer. Maar het was superrustig in het Diemerpark (iedereen is met vakantie, vermoed ik), dat was relaxed.

Schermafbeelding 2016-07-25 om 12.05.07

Ik had wel een beetje last van mijn scheenbeen, dus daar moet ik een beetje voorzichtig mee zijn. Het zal me niet gebeuren dat ik hierdoor straks de marathon niet kan lopen (net als de halve van Egmond een paar jaar geleden…).

14 km | totaal 378 km | 59,6 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s