#47 Klein rondje eiland

Na een dag werken, had ik niet zo’n zin vanavond. Uiteraard wel gegaan. Volgens het schema hoefde ik maar 5 kilometer in jogtempo (uitlopen na zondag). Om het toch nog een beetje leuk te maken, heb ik het iets sneller gedaan (5:48 per km).

Het ging lekker! Voor 5 kilometer draai ik inmiddels echt mijn hand niet meer om (en vind het ook eigenlijk een afstand om niet de deur voor uit te gaan…). Maar ook mijn scheenbeen hield het goed. Ik doe er na afloop nog wel ijs op en doe voor- en achteraf (massage)oefeningen met de foam roller. Dat lijkt te werken.

Gisteren ben ik in de trein gestruikeld op de trap, waar ik een enorme blauwe plek op mijn been aan heb overgehouden. Ik kon er in bed niet eens op liggen. Gelukkig voelde ik er met lopen niet zoveel van. Toch moet ik wel een beetje voorzichtig zijn de komende weken. Het gaat me niet gebeuren dat ik straks niet naar Berlijn kan natuurlijk!

Van Asics kreeg ik net nog een mailtje met: Goed gedaan! Altijd fijn 😉 De vierde fase eindigt op 4 september als ik meedoe met de Afsluitdijk Open en de langste afstand in de voorbereiding loop (32,8 km).

Schermafbeelding 2016-08-09 om 22.51.37

5 km | totaal 451 km | 59,6 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s