#46 Zeven parken

Het was onverwacht wat laat geworden zaterdag (foei!), waardoor ik de duurloop met het marathonclubje heb laten schieten. Om vijf uur ’s middags ben ik gaan lopen. Het plan was 24 kilometer, het zijn er 21 geworden, in een rustig tempo. Toch best aardig.

Vanuit huis ben ik achter het station langs naar het Westerpark gelopen. Helemaal naar het einde (Sloterdijk) en op de terugweg het park uit bij de Bos en Lommerweg. Toen was het drinken dat ik mee had wel op, dus bij een supermarktje een nieuw flesje gekocht: Aquarius Orange. Veel te zoet, kreeg er last van mijn buik van (note to self: niet meer kopen). Via het Erasmuspark, Rembrandtpark, Vondelpark, Sarphatipark en Oosterpark naar het Flevopark. Tussendoor heb ik een aantal keer gewandeld en op de Ceintuurbaan nog een flesje water gekocht, dus heb er vrij lang over gedaan. De totale rentijd was 2.12 (21 km); het totaal aantal kilometers dat ik onderweg ben geweest, was wel 24 km. Onderstaande afbeelding is uit Runnermaps, dus de route die ik vooraf had bepaald. Tijdens het lopen drukte ik mijn horloge uit, dus moest weer opnieuw beginnen met tellen (en dus is er geen route uit Garmin te destilleren).

Schermafbeelding 2016-08-08 om 21.00.04

21 km | totaal 446 km | 59,6 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s