#54 Ochtendrondje door Oost

Ik vertrek straks voor een weekendje naar Ibiza, maar kon vanmorgen vroeg nog wel even lopen. Er is momenteel een hittegolf, dus sowieso heeft ’s ochtends de voorkeur.

Toch was het al behoorlijk warm. Ik neem mijn hardloopschoenen mee naar Ibiza, maar kan niet beloven dat ik ook echt een rondje ga doen. Het lijkt me wel heel leuk, maar als het er niet van komt, dan niet. Er staat dit weekend een korte afstand op het programma (12 km), niet zo erg als ik die mis. Dan ga ik maandag gewoon weer.

8 km | totaal 544 km | 59,3 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s