#60 Rondje Oost

Vandaag werk ik thuis, dus ik kon vanmorgen op een normaal tijdstip hardlopen en toch op tijd beginnen.

Ik vertrok pas om kwart over acht, de stad is dan al ontwaakt en iedereen is op weg naar school of werk. Gezellige sfeer geeft dat. Mijn benen waren nog behoorlijk moe van afgelopen zondag, maar toch ging het wel aardig. Nadeel van het feit dat ik wat later ging lopen, was dat het al behoorlijk warm was. Hoewel het al 9 september is, is het nog (of ineens?) volop zomer. Ik houd dan ook angstvallig mijn weerapp in de gaten. Het zal over twee weken toch niet superwarm zijn in Berlijn?

8 km | totaal 629 km | 59,3 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s