#61 Duurloop met haas

Omdat 6 minuten per kilometer te snel is, ben ik vandaag een duurloop gaan doen met een haas. Supergoeie service van Running Holland!

Zo’n vijftig hardlopers verzamelden zich vanmorgen bij de Amstel om van daaruit in verschillende groepjes maximaal drie uur hard te lopen. Ik hoefde maar – ja: maar – 16 kilometer en wilde ongeveer 6.15 per kilometer lopen. Er was in het begin niemand die ook op deze snelheid wilde lopen, dus ik had mijn privéhaas 😉 Later sloten een paar anderen zich bij ons aan.

Het ging prima, hoewel ik tijdens het lopen al een beetje last van mijn kuit had. Ik ben toch doorgegaan en na afloop voelde ik het nog steeds. Hoop maar dat het snel over is. Ik hoef woensdagochtend pas weer, dus heb een paar dagen rust.

Inmiddels ben ik al druk bezig met de voorbereidingen op Berlijn. Wat moet ik de dagen ervoor eten en drinken? Waar op de route staat Luc? Et cetera. Het komt nu wel erg dichtbij.

16 km | totaal 645 km | 59,3 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s