#63 Nog één rondje in Amsterdam

Omdat ik vanmorgen vroeg in Den Haag moest zijn, kon ik ’s ochtends helaas niet hardlopen. Ik moest vanavond dus wel. Luc ging gezellig mee; we waren vroeg thuis, dus meteen op pad (anders zouden we geen zin meer hebben).

We hebben een kort rondje gedaan, want ik voelde toch mijn kuit nog een beetje. Maandagavond heb ik het laten masseren, maar het is nog niet helemaal weg. Ik kan er wel mee lopen, denk ik, maar hoop ik dat het zondag weg is. Ik hoefde niet ver vandaag, maar ik ben nu toch een beetje ontevreden: ik ben helemaal niet moe en heb het gevoel alsof ik niets gedaan heb.

Op de site van Runner’s World kwam ik de tien geboden voor de laatste marathonweek tegen. Aan negen geboden voldoe ik gemakkelijk, maar de stress kan ik deze week niet vermijden. Eigenlijk vind ik het wel lekker om hard te moeten werken, dat leidt ten minste een beetje af.

Dit waren dus de laatste hardloopmeters in Amsterdam! Morgen nog een dagje werken en dan vrijdagochtend naar Berlijn. Ik ben er wel aan toe, die laatste twee weken duren best lang. Maandag ben ik met bietensap begonnen (blèch) en vanaf morgen koolhydraten stapelen. Weet nog niet of ik zoveel kan eten, maar ga het proberen.

Voor iedereen die me zondag wil volgen: download de BMW Berlin Marathon App en zoek me op via Tracking. Ik start rond 9.35 uur en hoop voor 14.00 uur binnen te zijn. Voor de supporters is het weer top, voor ons wat minder (zo’n 23 graden, best warm). Op hoop van zegen dan maar…

fullsizerender

5 km | totaal 667 km | 59,3 kg

Advertentie

2 gedachtes over “#63 Nog één rondje in Amsterdam

  1. Vivien zegt:

    Het betrokken duimen en bidden is gestart in huize ‘Heuls End’. Je kúnt ’t Cindy!!…zeker met de hulp van Luc, Ineke en Aad. 👍🏃💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s