#62 Laatste ‘lange’ training

Helaas deed ik dit jaar niet mee aan de Dam tot Damloop. Dat was me afgeraden, omdat je tijdens zo’n wedstrijd toch harder loopt dan je in dit stadium eigenlijk zou willen en je dan nog maar kort de tijd hebt te herstellen.

Ik hoefde vandaag maar 12 kilometer en het was de laatste ‘langere’ training. Komende week nog één keer, dan zaterdag in Berlijn nog een stukje lopen en dan… is het zondag 25 september!

schermafbeelding-2016-09-18-om-17-04-52Met het Oostveer ben ik naar de overkant gegaan. Via het Vliegenbos en de Nieuwendammerdijk naar de Schellingwoudebrug en de Amsterdamse Brug. Naar beneden en via de Nesciobrug naar de overkant. Door het Flevopark en hop, naar huis. Het ging prima, hoewel ik bij kilometer 6 een beetje last van mijn kuit kreeg. Iets rustiger gaan lopen. Na afloop toch de fysio gemaild of ze morgen of dinsdag tijd heeft voor het masseren van mijn kuit.

Over precies een week is het alweer voorbij. Gek idee, aangezien ik er zo naar toe heb geleefd. En wat dan? Ik voorzie een zwart gat…

12 km | totaal 662 km | 59,3 kg

Advertentie

Een gedachte over “#62 Laatste ‘lange’ training

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s