#10 Eerste marathontraining in het bos

Omdat het zo goed is bevallen, doe ik weer mee met een marathoncursus van Running Holland. Vandaag was de eerste training.

Heel leuk om niet nieuw te zijn, maar te kunnen zeggen dat je al een  keer een marathon hebt gelopen. Minder spannend is het ook, dat is toch wel een beetje jammer. Maar ja, die eerste keer komt niet meer terug.

Het was prima weer, onderweg regende het nog keihard, maar eenmaal in het bos was het heerlijk. We waren met zijn vijftienen ongeveer, van ik er vier kende van de vorige training. Vorige keer vond ik het nog gek dat er iemand bij was, die de cursus al eens gevolgd had. Want die had toch alles al eens gehoord? Maar juist het groepsgevoel is superfijn, je hebt echt veel aan elkaar. Ben benieuwd of dat nu weer zo is.

8 km | totaal 73 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s