#11 Maandagavondloopje

Ik werkte thuis vandaag, dus kon mooi het loopje doen waar ik gisteren niet aan toe kwam.

Hoewel ik al eerder op de dag wilde gaan, werd het toch pas 17.00 uur eer ik eraan toe kwam. Voor het eerst in mijn eentje in het donker gelopen en eigenlijk kan dat best. Hoewel ik het wel een opgave vind om nog de deur uit te gaan als ik in Den Haag ben geweest, maar nu ik toch de hele dag thuis was, ging het prima. Pas aan het einde begon het (keihard) te regenen.

8 km | totaal 80 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s