#19 Duits rondje in alle vroegte

Na een dag en nachtje Osnabrück – het is weer kersttijd 😉 – was ik zaterdagavond bij mijn ouders in Duitsland, net over de grens bij Emmen. Zondagochtend de wekker gezet om een rondje te gaan lopen, met mijn vader op de fiets naast me.

schermafbeelding-2016-12-25-om-11-47-30Ik was even vergeten dat het om half acht ’s ochtends nog pikkedonker was. In eerste instantie had ik een route gemaakt (via Runnermaps) richting de Ems. We zijn toch maar op de iets grotere weg gebleven. We zagen het licht worden en het lopen ging prima. Omdat mijn vader fietste, was het iets lastiger om mijn eigen tempo te vinden. Maar het was een supergezellig rondje, voor herhaling vatbaar.

16 km | totaal 157 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s