#22 Wedstrijdje over het eiland

Vandaag stond er eigenlijk 12 km op het programma, maar het werd een wedstrijdje over het eiland van bijna 7 km.

fullsizerenderDriekwart jaar serieus trainen zet zoden aan de dijk. Luc is altijd sneller geweest dan ik (behalve tijdens de Ajax Run), maar ik loop nu toch echt wel sneller dan hij. Ik ben niet – zoals van de week – tot het gaatje gegaan, maar het hielp wel dat hij mee liep. Daardoor ben ik harder blijven rennen dan ik zonder hem misschien gedaan had.

Een lekker rondje dus, zo vlak voor het kerstdiner in Castricum.

7 km | totaal 176 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s