#30 Eilandtraining in de vrieskou

Omdat ik de woensdagavondtrainingen op het eiland heel fijn vind, ga ik een nieuwe cursus van zo’n tien weken doen. Loop ik sowieso een doordeweekse dag hard en ik train nog op snelheid ook.

An sich was de training vandaag een beetje saai. We liepen 20 minuten in zone 2, 10 in 3 en 5 in 4. Toch was het wel lekker, omdat het superkoud was (het vroor) en ik normaal gesproken niet zo snel nog naar buiten was gegaan. Ik had wel een beetje last van mijn rechterscheenbeen. Deze week doe ik rustig aan, aangezien ik vorige week behoorlijk veel kilometers heb afgelegd. Dit weekend nog een loopje van zo’n 10-12 kilometer en dan volgende week weer volop!

8 km | totaal 285 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s