#37 Een PR tijdens de Groet uit Schoorl Run

Whoop whoop! Het is gelukt, ik heb een halve marathon onder de 2 uur gelopen. In 1.58.14 om precies te zijn.

Het had flink gesneeuwd, dus ik ben met het openbaar vervoer naar Schoorl gegaan. Hoewel dat prima geregeld was (op station Alkmaar stonden pendelbussen klaar), kostte het veel tijd. Ik stond al om 8.20 uur bij de bushalte en was om half vier ’s middags pas thuis.

schermafbeelding-2017-02-15-om-11-12-33

De route door de Schoorlse duinen was prachtig. De organisatie had de weg sneeuwvrij gemaakt, maar de omgeving was nog volledig in wit gehuld. Er stond wel een vrij harde noordoostenwind, waardoor je soms een ijzige kou voelde.

fullsizerender-2Ik had van tevoren uitgerekend dat ik rond de 5.40 per kilometer zou moeten lopen. Dat is behoorlijk goed gelukt! Na afloop was ik niet stuk, sterker nog, ik was vrij snel weer hersteld (en heb nauwelijks spierpijn gehad). Heb twee gelletjes genomen en wat snoepjes. Plus een halve liter sportdrank, die ik bij KM19 pas op had.

21 km | totaal 370 km

PS charmant is de foto niet – ik trok nog even een sprintje richting de finish – maar toch leuk zo’n aandenken.

gus17-03270

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s