#38 Na vier dagen griep…

Ai, de afgelopen vier dagen thuis geweest, geveld door griep. Veel geslapen en rustig aan gedaan. Ook niet hardgelopen dus. Vandaag wilde ik 24 kilometer doen, maar heb toch maar gekozen voor een rustig rondje rennen.

Een lange duurloop durfde ik niet aan, dus ik heb een rondje Prinsengracht gedaan. Lekker druk, slalommend langs de toeristen. Fijn, na een paar dagen in relatieve eenzaamheid. Het ging overigens vrij aardig; good to be back 🙂

Ik maakte me wel een beetje zorgen om mijn trainingsschema. Juist deze week zou ik, na twee rustiger weken qua hardlopen, er weer volop tegenaan gaan. Maar ik bekeek zojuist waar ik stond met training #38 in aanloop naar Berlijn. Toen had ik net bijna drie weken vakantie gehad, waarin ik drie keer had hardgelopen. Ik had destijds 360 km op de teller staan en nu 380, dus er is nog niets aan de hand. Parijs is al over 50 dagen, maar ik lig niet achter op schema. Vanaf nu weer lekker trainen!

10 km | totaal 380 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s