#51 Laatste zaterdagtraining

Vandaag alweer de laatste marathontraining in het bos. Over twee weken verschijnen we immers al aan de start!

Trainer Kimja had een leuke training bedacht. We moesten in groepjes van twee of drie rondjes lopen en na elk rondje een vraag over de marathon beantwoorden (wie is wereldrecordhouder en in welke tijd, welke marathon vindt 21 mei plaats, hoeveel deelnemers zijn er in Rotterdam, etc.). Helaas wisten we er te weinig van, dus we moesten de winst aan iemand anders laten 😉

Een rustige training in het bos dus met heerlijk weer. Bij thuiskomst stond Luc net op het punt een klein rondje eiland te doen, dus ik ben nog even met hem meegegaan. Het is eindelijk lente! Morgen zou ik eigenlijk meedoen met de Zandvoort Circuit Run, maar ik heb de afgelopen weekenden zoveel wedstrijdjes en verplichte loopjes gehad, dat ik niet ga. Wel een beetje jammer, want het is prachtig weer. Maar ja, ik ga lekker 16 km in de buurt lopen zodat het niet zo veel tijd kost.

IMG_9736En het taperen is begonnen. Uitrusten maar (Runners World lezen in het zonnetje bijvoorbeeld), lekker veel slapen, vast kijken wat ik de laatste week ga eten, meeneem naar Parijs, etc.

12 km | totaal 580 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s