#52 Naar het Diemerpark

Geen Zandvoort Circuit Run vandaag, maar in de buurt 16 kilometer hardgelopen.

FullSizeRender 3Ik had nul zin en was de hele ochtend superchagrijnig. Op zich wel een lekker ochtendje gehad met koffie, jus, de krant en Luc, maar ik was misselijk, moe en voelde me niet top. Uiteraard toch gaan hardlopen en nu, na afloop, voel ik me een stuk beter.

Ik moest er wel even in komen en na zo’n 5 km heb ik de mediapodcast (van Pfauth en Klöpping) opgezet voor de nodige afleiding. Ongemerkt heb ik zo toch 16 km gelopen, een Dam tot Dammetje, zoals ik het eerder noemde.

Nu gaat het aftellen écht beginnen. Over twee weken heb ik de marathon op dit tijdstip al achter de rug.

17 km | totaal 597 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s